Ana Sayfa > Ürünler > Perakende Ürünler
Leröy 1. Kalite Somon Füme 100 gr
Üretim Detayı | Fileto edilmiş somon balığı etinin kılçık ve derisinin alınarak kuru tuzlanması, dumanlanması, soğutulup dilimlenmesi ve porsiyonlanarak vakum ambalajlanması ile elde edilen bir üründür. | ||
---|---|---|---|
Ambalaj | Sabit ağırlıklı, 100 g ve 200 g | ||
Raf Ömrü | Taze 0ºC / +4ºC’de 30 gün Donuk -18ºC’de 1 yıl |
||
Koli Ağırlığı | 100 g & 200 g Sabit ağırlıklı; 20 kg | ||
Koli Ambalajı | Beyaz karton kutu, markalı | ||
Etiket Bilgileri | SOMON FÜME İçindekiler Muhafaza derecesi Besin Değerleri (100 g) Üretim Parti No. Üretim izin tarih ve no. Üretim Tarihi / Son Kullanma Tarihi Net Ağırlık |